Corporate

 

Corporate

Oca Tours ofera zilnic servicii discrete, de incredere, sigure, confortabile si elegante pentru transferuri in Romania. Asiguram servicii de inchiriere auto (limuzine) cu sofer pentru orice tip de companie. Deasemenea, asiguram servicii pentru companiile care externalizeaza o parte sau in totalitate serviciile de transport terestru. Flota noastra de peste 40 de vehicule permite companiilor sa-si modeleze transferurile in functie de nevoile specifice.

Va invitam sa discutam despre deschiderea unui cont corporate pentru compania dumneavoastra!

Suntem constienti de importanta oferirii unor servicii de incredere celor care calatoresc in interes de afaceri, mai ales in zilele noastre, cand nevoile clientului s-au schimbat. Timpul este mai valoros decat oricand, flexibilitatea este de importanta critica, iar siguranta este indiscutabila. Mai mult, toti soferii nostri sunt manierati, seriosi, politicosi, punctuali si obisnuiti cu nevoile specifice ale omului de afaceri.

Oca Tours gaseste solutia potrivita si se adapteaza nevoilor dumneavoastra de transport indiferent daca aveti nevoie de un sedan pentru o excursie rapida in jurul Bucurestiului, o limuzina pentru transportul clientilor sau de un autobuz pentru transferul angajatilor companiei la si de la aeroport sau in jurul Bucurestiului.

Rezervati-va astazi  transferul cu Oca Tours si va asiguram ca primiti un serviciu prompt, de incredere si elegant.

 

Cotatie Pret

 

 


FLOTA NOASTRA

 
Luxury Limousines
Premium Limousines
Standard Limousines
Minivan
4x4
Bus
 

 

 

 Flota include autoturisme si microbuze produse intre 2011 - 2016 echipate cu:
 
• aer conditionat
• instalatii auxiliare de incalzire
• sistem audio
• spatiu generos pentru bagaje
• scaune cu spatare si manere reglabile
IQNET
ISO 9001
OHSAS 18001